Online modus voor het verlenen van toegang

U kunt alleen toegang verlenen tot een geblokkeerd apparaat in de online modus als Kaspersky Security Center in het bedrijf is geïmplementeerd en een beleid op de computer is toegepast. De computer moet verbinding kunnen maken met de Administration Server.

Een gebruiker vraagt als volgt toegang tot een geblokkeerd apparaat:

1. Sluit het apparaat aan op de computer.

Kaspersky Endpoint Security toont een melding met het bericht dat de toegang tot het apparaat wordt geblokkeerd (zie onderstaande afbeelding).

2. Klik op de koppeling Toegang vragen.

Dit opent een venster met een bericht voor de beheerder. Dit bericht bevat informatie over het geblokkeerde apparaat.

3. Klik op Versturen.

De beheerder ontvangt een bericht met een verzoek om toegang te verlengen, bijvoorbeeld per e-mail. Voor meer informatie over de verwerking van verzoeken van gebruikers raadpleegt u de Help van Kaspersky Security Center. Na het toevoegen van het apparaat aan de lijst Vertrouwd en het updaten van de Kaspersky Endpoint Security-instellingen op de computer ontvangt de gebruiker toegang tot het apparaat.

Melding van Apparaatcontrole